برگزاری کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه و رژیم غذایی در دوران بزرگسالی و میانسالی توسط مدرس آموزش پرورش در محل بنیاد شهرستان بناب تشکیل شد.
در این کارگاه موضوع و عناوین مختلف مورد بحث قرار گرفت. از جمله اینکه: منابع غذایی در یک هرم طبقهبندی شده اند که در آن غلات بیشترین قسمت و چربی و قند ها کمترین قسمت ان هستند. طبق این هرم غذایی افراد و سالمندان باید مواد غذایی خود را تنظیم کنند تا با تنظیم آن عملکرد اعضای بدن نیز به خوبی انجام شود. همچنین مضرات مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس و نوشابه نیز به طور کلی بیان شد.
نظر شما